dimarts, 23 d’agost de 2011

Senzillament... Llauradors d'Ontinyent.El passat dissabte es va presentar al Salo d'actes de la Societat de festers, el llibre de la historia de la Comparsa de Llauradors titulat Senzillament... Llauradors d'Ontinyent.La presentacio va estar a carrec del Bon amic Manolo Requena Collado, qui acompanyat per l'autor del llibre Rafel Sanchis i Ferri, el president de la comparsa el primer tro, el president de la Societat de fester i l'acalde de la ciutat, ens va mostrar el contingut que guardava el llibre.

L'autor Rafel Sanchis i Ferri, ha estat mes de 20 anys recaban material fotografic i com no anecdotari d'aquelles persones que li varen voler contar i com no deixar material. Una feina llavoriosa que ja sa vist en el seu punt i final amb l'edicio del llibre.

Com a anecdota de la presentacio permetaume que em quede amb l'inesperada "RAUCADA" que'l presentador li va dedicar amb molta estima a l'autor, testic que va arreplegar Rafel reconeguen que l'havia deixat gelat, sense paraules.

En el transcurs de la presentacio, l'autor va recordar molta gent de la que ja no esta, pero tambe de molta que si va estar i va ser present en un salo d'actes que estava ple de gom a gom.

El llibre esta a l'abast de tots, el podeu trobar a la comparsa de Llauradors o be a la Oficina principal de Caixa Ontinyent a la plaça del Sant Domingo, el cost del llibre es de 30€.